Forleden lavede jeg bananmuffins med 70% mørk chokolade, da Anders skulle have kage med på job. Jeg skulle selvfølgelig prøvesmage dem og endte med at lave en ny portion til os herhjemme dagen efter (også selvom jeg altid ender med at skulle spise dem alle selv…win win) Sådan er det, når manden ikke har et ligeså stort kagehjerte som mig, haha!
De blev så gode – sådan rigtig luftige og sprøde på toppen, lige som de skal være! Og efter en lille rundspørge på Instagram, var der god interesse for en opskrift, så den får I her:
Opskrift – Bananmuffins ca. 12 stk.
2 stk. æg
150 g. sukker
125 g. smør
1 tsk. vaniljesukker
200 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 stk. modne bananer
100 g. mørk chokolade
Sådan gør du:
Start med at smelte smørret og stil det til side
Bland mel og bagepulver i en skål for sig
Mos bananerne med en gaffel.
Hak den mørke chokolade groft
Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende
Vend mel og bagepulver i æggeblandingen sammen med det smeltede smør
Rør de moste bananer i dejen og tilsæt til sidst den hakkede chokolade
Fordel dejen i ca. 12 muffinsforme. Bag dem ved 200 grader i cirka 15-20 minutter
…
Læs resten af artiklen og andre artikler om mode her – BANANMUFFINS MED MØRK CHOKOLADE
Speak Your Mind
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.